Rea!

Jeans | Kvinnor Ellos Jeans Lotta Vintage Svart

SEK 807.81 SEK 340.89

Femficksdesign Hög midja Knappgylf Raka, ankellånga ben Kvalitet med lätt stretch Dessa jeans är producerade med Jeanologias Laser- och E-Flow-teknologi. Processerna reducerar kraftigt åtgången …

I lager

Artikelnr: K/438.V5211 Kategori: Taggar: , , ,

Beskrivning

Femficksdesign
Hög midja
Knappgylf
Raka, ankellånga ben
Kvalitet med lätt stretch
Dessa jeans är producerade med Jeanologias Laser- och E-Flow-teknologi. Processerna reducerar kraftigt åtgången av el, vatten och kemikalieförbrukning i färgning, tvätt och finish jämfört med traditionella metoder. Fördelen med laser är att den kan skapa slitningar och skrapningar på tyget istället för att andra metoder används som kan vara skadliga för miljö och hälsa, som t.ex. kemikalier, handslitning och sandblästring.
Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Jeans | Kvinnor Ellos Jeans Lotta Vintage Svart”
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: