Rea!

Tröjor & Koftor | Kvinnor Ellos Tröja Dreamy Premium i mohairblandning Svart

SEK 1090.85 SEK 671.45

Stickad tröja i ullmix Längre v-ringning Nerhasade axlar Lös passform Längd: 77 cm i storlek 34/36 Responsible Wool Standard (RWS) är en certifiering som säkerställer att ullen i produkten kommer från får s…

I lager

Artikelnr: K/438.V8045 Kategori: Taggar: , , ,

Beskrivning

Stickad tröja i ullmix
Längre v-ringning
Nerhasade axlar
Lös passform
Längd: 77 cm i storlek 34/36
Responsible Wool Standard (RWS) är en certifiering som säkerställer att ullen i produkten kommer från får som lever på ett sätt som är naturligt för arten. RWS-certifikatet intygar att fåruppfödarna uppfyller stränga krav på djurskydd, värnar om miljö och natur på sina gårdar och erbjuder rättvisa arbetsvillkor. Ull som kommer från RWS-certifierade gårdar kan spåras genom hela leveranskedjan.
Responsible Mohair Standard (RMS) är en certifiering som säkerställer att ullen i produkten kommer från getter som lever på ett sätt som är naturligt för arten. RMS-certifikatet intygar att getuppfödarna uppfyller stränga krav på djurskydd, värnar om miljö och natur på sina gårdar och erbjuder rättvisa arbetsvillkor. Ull som kommer från RMS-certifierade gårdar kan spåras genom hela leveranskedjan.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tröjor & Koftor | Kvinnor Ellos Tröja Dreamy Premium i mohairblandning Svart”
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: